5.2.2 Kokonaiset sivut

OhjeidenmukaisuusAvautuu uuteen ikkunaan (ja ohjeidenmukaisuuden tasot) koskee vain kokonaisia verkkosivujaAvautuu uuteen ikkunaan, eikä se voi toteutua, jos jokin osa verkkosivusta jätetään tarkastelun ulkopuolelle.

Huomautus: Ohjeidenmukaisuuden määrittelemiseksi sivun osien vaihtoehtoiset sisällöt tulkitaan osaksi sivua silloin, kun niihin on pääsy suoraan sivulta, kuten esimerkiksi pitkä kuvausteksti tai videon vaihtoehtoinen esitystapa.

Huomautus: Verkkosivujen sisällöntuottajat, jotka eivät voi noudattaa ohjeita johtuen siitä, että sisältö ei ole heidän hallinnassaan, voivat harkita lausumaa osittaisesta ohjeidenmukaisuudestaAvautuu uuteen ikkunaan.

Huomautus: Kokonainen sivu käsittää myös jokaisen sivun variaation, jotka esitetään käyttäjälle automaattisesti erikokoisilla näytöillä (esim. responsiivisen verkkosivun variaatiot). Jokaisen näistä variaatioista täytyy olla ohjeiden mukainen (tai sillä täytyy olla ohjeidenmukainen vaihtoehtoinen versio), jotta koko sivu olisi ohjeiden mukainen.

Katso myös nämä

5.2.1 Ohjeidenmukaisuuden taso

Lue edellinen

5.2.3 Kokonaiset prosessit

Lue seuraava