Tervetuloa, tämä on organisaation Suomen Sopimuspalokuntien Liitto ry saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.sspl.fi ja on laadittu / päivitetty 20.10.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Ei täytä kriittisiä saavutettavuus­vaatimuksia

Ei-saavutettava sisältö

2. Kohtuuton rasite

Organisaatiossamme ei ole osoittaa riittävää työresurssia aiempien vaatimusten mukaan julkaistun sisällön muuttamiseen uusien vaatimusten mukaiseksi. Uusi sisältö tullaan julkaisemaan saavutettavuusperiaatteita mahdollisimman hyvin noudattaen. Sivustolla oleva ja Suomen Sopimuspalokuntien Liitto ry:n muuten verkkoon tuottama sähköinen viestintämateriaali (sosiaalinen media ja vastaavat palvelut), on ensisijaisesti suunnattu sopimuspalokuntalaisille ja muille pelastusalan toimijoille, ei suurelle yleisölle turvallisuusviestintä tai neuvontatarkoituksessa.
Suomen Sopimuspalokuntien Liiton henkilökunta antaa tarvittaessa puhelimitse tai henkilökohtaisesti sähköpostitse opastusta käyttäjille sivustolla olevan tiedon tulkitsemiseksi.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Verkkolomakkeella

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=hvzKFjR1ZkqrHOA8jdJhAJttHi5-7txAnf-MUefDGzNUOEtUWDdGUlo0VlNRREFTR1ZLVVJHMjNEMi4u

Sähköpostilla

toimisto@sspl.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000