Mies ja nainen istuvat tietokoneen ääressä.

Saavutettavuusvalvonta hakee kahta uutta ylitarkastajaa

Aluehallintoviraston saavutettavuusvalvonnan yksikkömme vahvistuu kahdella uudella ylitarkastajalla. Olisitko sinä uusi kollegamme?

Vuonna 2021 saavutettavuusvalvonnassa alamme toteuttaa EU:n komission määrittämää valvontaohjelmaa, jossa tarkastamme digipalvelulain piiriin kuuluvien verkkosivustojen ja mobiilisovellusten saavutettavuutta. Lisäksi jatkamme ilmoitusten käsittelyä ja neuvomme saavutettavuusasioissa.

Toinen viroista painottuu enemmän tekniseen valvontaan ja saavutettavuuskriteerien tuntemukseen. Toisessa taas painotetaan enemmän viranomais- ja kanteluprosessien tuntemusta. Molempiin tehtäviin kuuluu kuitenkin monipuolisesti yksikön muitakin tehtäviä. Tehtäväkokonaisuudet muokkautuvat osin myös henkilön omien vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaisesti. Oletko sinä kaipaamamme saavutettavuusosaaja tai haluaisitko kehittyä sellaiseksi?

Hakuaika saavutettavuusvalvonnan ylitarkastajan virkoihin päättyy 22.1.2021 klo 16.15. Jos haet molempia paikkoja, täytäthän hakemukset kumpaankin virkaan erikseen.

Ilmoitukset on julkaistu Valtiolle.fi-palvelussa, josta löytyvät myös tarkemmat hakuohjeet:

https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=28-1313-2020
https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=28-1314-2020

Katso myös nämä

Miten tilataan saavutettavat verkkosivut?

Lue edellinen

Saavutettavuuden monta puolta

Lue seuraava